ΝΕΑ ΠΝΟΗ

Η Παράταξη

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ, είναι η μεγάλη δύναμη ελπίδας στον δήμο Βέλου-Βόχας, η οποία χωρίς ταλαντεύσεις και συμβιβασμούς, παλεύει καθημερινά για την ανατροπή της δημοτικής αρχής που έχει οδηγήσει σε μαρασμό και υπανάπτυξη τον τόπο μας.
Ο επικεφαλής Θανάσης Μανάβης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη της παράταξης μας, δίνουν καθημερινά αγώνα για την αλλαγή στον δήμο.
Τον αγώνα αυτό τον δίνουμε ισότιμα και ισάξια με όλους τους ενεργούς πολίτες, που δεν επιδιώκουν την διατήρηση του φθοροποιού καθεστώτος Παπακυριάκου, για ικανοποιήσουν προσωπικές τους επιδιώξεις ή για να βοηθήσουν στην συντήρηση της δημοτικής ομάδας που 12 χρόνια απέδειξε την ανικανότητα της.
Όσοι έχουν την διάθεση να αλλάξουμε τον όμορφο τόπο μας είναι για εμάς συνοδοιπόροι για ένα καλύτερο μέλλον.
Όσοι απλά βολεύονται με ένα καθεστώς μιζέριας και προσωπικών σχέσεων, θα μας βρίσκουν σταθερά και σθεναρά απέναντι τους.
Στην ΝΕΑ ΠΝΟΗ δεν υπάρχουν προνόμια, επετηρίδα ή εκλεκτικές σχέσεις. ΄Όλοι αγαπούμε την περιοχή μας και ο καθένας με τον δικό του τρόπο, θέλει το καλύτερο, για το Βέλο, το Ζευγολατιό, το Βραχάτι και τα χωριά μας.
Είμαστε μία πολυφωνική και πλουραλιστική παράταξη, την οποία κανείς δεν μπορεί να ποδηγετήσει ή να αλλοιώσει τα κύρια χαρακτηριστικά μας που είναι:
* Ο αλληλοσεβασμός
* Η καθαρότητα των λόγων και η μπέσα
* Η ισοτιμία στις αποφάσεις και τις δράσεις.
Μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, έξω στην κοινωνία, με μεγαλύτερη δύναμη από ποτέ δίνουμε την μάχη της απαραίτητης αλλαγής.
Πολύ σύντομα θα καλωσορίσουμε στην παράταξη ΕΠΙΦΑΝΗ κοινωνικά στελέχη, που θα διαμορφώσουν, μία δυναμική νίκης-ανατροπής και δημιουργίας.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ και σίγουροι, προχωράμε, για την τελική νίκη.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ

Εγγραφείτε για να σας ενημερώνουμε με τα νέα μας


Μένουμε σε επαφή

Επικοινωνία

Πείτε μου πως μπορώ να βοηθήσω

Θανάσης Μανάβης

Θανάσης Μανάβης

Επικοινωνία

Ζευγολατιό Κορινθίας 

200 01 - Ζευγολατιό

thanasis.manavis.official[at]gmail.com

+30 6945 581255